Paul Oud Fotografie

Professioneel en Betaalbaar

Over Paul

Paul OudAls freelancer heb ik voor de VPRO gids en voor kranten als PAROOL, Trouw en HN Magazine gewerkt. Ik heb ervaring als fotojournalist in binnen en buitenland. In deze jaren werkte alles nog analoog met filmrolletjes en ontwikkelen in de donkere kamer. Sinds 2000 werk ik volledig digitaal. Dankzij deze digitale revolutie hebben de mogelijkheden van de fotografie een enorme vlucht gekregen waarvan ik ook veelvuldig gebruik van maak.

Het creëren van bijzondere, inspirerende en mooie beelden is een van mijn grootste passies. Samen met mijn camera, mijn ervaring en de nodige vakkennis leg ik graag speciale momenten vast waarbij in de foto’s duidelijk de sfeer, het gevoel en emotie naar voren komen. Daarnaast hou ik ervan om humor in mijn foto’s te krijgen. Een kwinkslag, een leuk moment al dan niet geregisseerd brengt vaak een glimlach op het gezicht.

De laatste jaren heb ik mij meer toegelegd op het maken van Trouwreportages en Portret- en Modelfotografie. Een nieuwe aandachtsgebied voor mij is de Zwangerschapsfotografie en de Baby- en Kinderfotografie. Ik fotografeer in mijn thuisstudio, bij mensen thuis of op een mooie locatie.In de thuisstudio werk ik samen met mijn vriendin Marion Leeuw die naast assistentie ook de fotobewerking voor haar rekening neemt.

Digitale foto's in kleur kunnen in zwart-wit worden omgezet