Paul Oud Fotografie

Professioneel en Betaalbaar

New Born & Baby

Je staat er misschien niet bij stil, maar de tijd vliegt voorbij en je pasgeboren kindje groeit snel en voordat je het weet kruipt hij of zij in de kamer rond. Het is dan mooi om nog eens terug te kunnen kijken naar de eerste weken.

Een newborn reportage vindt plaats tussen 7 – 14 dagen na de geboorte. Jullie pasgeboren baby slaapt dan nog gemakkelijk en is flexibel voor verschillende poses. Meestal is het huidje nog helemaal gaaf en zijn er nog geen pukkeltjes te zien. Het is handig om tijdens de zwangerschap een voorlopige afspraak te maken. Bel of mail me zodra de kleine geboren is of stuur mij een geboortekaartje.

De fotoshoot vindt plaats in mijn thuisstudio en ik word hierbij geassisteerd door mijn vriendin Marion,zelf moeder van 3 kinderen. Met kleertjes of zonder en samen met papa en mama maken wij in een ontspannen sfeer prachtige foto’s.Een new born reportage duurt ongeveer anderhalf uur. Tussendoor is genoeg tijd om naar behoefte te knuffelen, voeden en verschonen.

Bekijk  reportage

Babyfotografie

Ook als de baby al wat ouder is, is het natuurlijk ook mogelijk om mooie foto’s te maken. Van de eerste lachjes of misschien al met de eerste tandjes. Deze fotosessie vindt  plaats in mijn thuisstudio.

Bekijk de reportage

Wat kost een New Born of Baby reportage?

Een mooie New Born Reportage van uw baby ( max 2 weken oud ) kan vanaf 90 euro inclusief 10 foto’s op CD.Een fotoshoot met een baby ouder dan 2 weken kost 80 euro. Met ouders erbij komt dat bij een NewBorn Fotoserie op 110 euro en bij een baby reportage op 90 euro.

Wanneer je foto’s voor het geboortekaartje nodig hebt, dan krijg je die uiteraard zo snel mogelijk.

Neem contact op met Paul Oud Fotografie

Tip: Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Geef een cadeaubon voor een baby fotoshoot.