Paul Oud Fotografie

Professioneel en Betaalbaar

Familiefoto’s & Groepsfotosessie

Familie Portret
Een mooie fotoserie van jullie gezin of met de gehele familie is een perfect cadeau en een prachtige herinnering. Vaak worden familiefoto’s zelfs van generatie tot generatie doorgegeven.

Heb je altijd echte mooie foto’s van je gezin willen hebben, maar was het veel te duur? Ik kan jullie spontane, natuurlijke, leuke, lieve, gave, hartverwarmende, stoere en professionele familiefoto’s maken voor een betaalbare prijs. Je mag natuurlijk ook samen met je ouders, zussen, broers, opa, oma, tante, oom, neef of nicht op de foto.

Kledingadvies

Houd rekening met de kleding die je uitkiest voor de reportage. Kies kleding zonder al te drukke prints, draag kleding die echt lekker zit. Vooral met meerdere personen is het belangrijk de kleding op elkaar af te stemmen.

Fotoshoot op locatie

Als je een fotoreportage op locatie wilt dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan bij jullie in de buurt zijn, maar ook buiten in een bos, park of natuurgebied. Mocht je een fotoreportage buiten willen en het weer laat het niet toe dan kan de afspraak verzet worden.

Wat kost een familiefotoshoot?

Een familiefotoshoot is er al vanaf € 80. Er wordt uitgegaan van een gezin van maximaal 4 personen. Voor elke  persoon extra bereken ik 20 euro meer. Deze fotoshoot duurt 1 uur. Het is bij grotere groepen ook mogelijk een groepsfotosessie te doen.

Groepsfotosessie

Wil je op de foto met je hele familie, je beste vrienden, vriendinnen of misschien wel samen met je collega’s? Dan is dat mogelijk met de groepsfotosessie op locatie! Leuk om dit mee te maken, maar ook heel erg leuk om als cadeau te geven.

De groepsfotosessie kan geboekt worden vanaf 5 tot 50 personen. Deze vind plaats in de buitenlucht met een duur van maximaal een uur. Tijdens de sessie worden er enkel foto’s gemaakt van de gehele groep tezamen. De prijs is € 75,- (voor groepen tot 5 personen.Voor iedere persoon meer € 5,- )  U krijgt de beste foto over de mail gestuurd.

Meer informatie of reserveringen?