Paul Oud Fotografie

Professioneel en Betaalbaar

Trouwreportage

Ongedwongen, creatief en sfeervol

Als fotograaf zie ik graag mooie momenten.En een bruiloft is een verzameling van mooie momenten die om de mooiste foto’s vragen. Gedurende de dag zijn er veel momenten die op het eerste gezicht helemaal niet interessant lijken (zoals wanneer de bruidsmeisjes onderling pret hebben of wanneer er broodjes worden gesmeerd), maar eenmaal in het fotoalbum veel vertellen over de dag zelf. Deze momenten samen met de belangrijke momenten in het stadhuis, in de kerk, de gasten van de dag, het eten of het aansnijden van de taart, geven een compleet beeld van jullie mooiste dag in jullie leven. We nemen ook de tijd om op een mooie locatie een prachtige fotoshoot te maken.

Een mooi album om met plezier in terug te kijken

Met creativiteit, zorg en gevoel maak ik jullie trouwreportage. Het is een spannende en leuke uitdaging voor mij om voor jullie een sfeervolle herinnering te creëren, zodat jullie nog jaren met plezier kunnen terugkijken naar deze bijzondere dag in jullie leven.

De keuze van het album is natuurlijk belangrijk. Jullie kunnen kiezen uit een modern digitaal album dat ik op de computer maak. Deze fotoboeken hebben een zeer goede afdrukkwaliteit. Het mooie van deze boeken is dat er veel meer bladzijden in kunnen zodat de foto’s ook groot geplaatst kunnen worden. De omslag is van leer, in de kleuren zwart of bruin en het formaat 30 bij 30 cm. Nieuw voor dit boek is dat de foto’s ook op echt fotopapier kunnen worden afgedrukt.Een voorbeeld exemplaar is aanwezig en kan ik laten zien bij onze eerste ontmoeting. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een traditioneel album waarin de foto’s geplakt worden.

Het mooiste van het mooiste komt uit Australië en is het E-lay album. In dit album zijn de bladen van 1 mm dik passe-partout karton en liggen de foto’s verzonken zoals in een fotolijst. Verder kan ik elk gewenst album maken.

Wat kost een trouwreportage?

Een basisreportage is een fotoreportage van ongeveer 8 uur fotograferen. Meestal begin ik wanneer het bruidspaar zich gereed maakt voor de dag, dat kan zijn bij de kapper of de visagiste en de reportage eindigt wanneer het officiële gedeelte is afgelopen. Dit is meestal wanneer de taart is aangesneden en de receptie begint. Al naar gelang jullie wensen kunnen de 8 uur anders verdeeld worden.
Deze basisreportage kan ik jullie aanbieden voor 600 euro
.Willen jullie liever alleen de plechtigheid en de fotoshoot dan kan dat al voor 400 euro.

Nieuw dit jaar is het digitale album op echt fotopapier. Een werkelijk schitterend boek gedrukt op mooie stevig fotopapier en met een zwart leren omslag.

Dit album inclusief de basisreportage kan ik voor de scherpe prijs van 950 euro aanbieden.

Jullie kunnen ook kiezen voor het Palazzo Album van Verka. Dit album heb ik als voorbeeld-album in huis. Dit is een groot en zwaar album van echt leer waarin de foto,s op fotopapier in het formaat 30 bij 40 cm geplaatst worden.

Palazzo album met 12 bladzijden  1.100 euro
Palazzo album met 24 bladzijden  1.300 euro.

Het Elay Album van Verka behoort tot het mooiste wat er op fotoalbum gebied te krijgen is. In dit exclusieve boek liggen echte foto’s in passe-partouts verzonken. Jullie kunnen op deze link klikken en een voorbeeld bekijken. Het is een meesterwerk uit het land Down under.
De prijs is afhankelijk van de grootte, het type en de omslag
. Ik kan jullie bij de eerste bespreking de verschillende covers laten zien.

Verder is elk ander boek bespreekbaar. Aangezien er heel veel verschillende boeken zijn en er net zoveel manieren zijn om deze te vullen met de foto’s kunnen jullie je voorkeuren kenbaar maken in het eerste gesprek. In principe kan ik elk boek maken.

Bij elke reportage geldt dat de eerste 50 kilometer bij de reportageprijs inbegrepen zijn. Daarna geldt een kilometerprijs van 30 cent per kilometer.
Willen jullie ook het feest in de avond laten fotograferen dan reken ik 40 euro per uur.
De prijzen zijn inclusief een dvd met daarop geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie.

Voor meer informatie kunnen we een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek waarin jullie jullie wensen kenbaar kunnen maken.