Paul Oud Fotografie

Professioneel en Betaalbaar
Featured

Trouwen in Groningen

Familie fotoshoots

Een familiefotosessie is een mooi moment om alle leden van de familie te fotograferen. Dit begint meestal met een groepsfoto en daarna is er tijd om iedereen afzonderlijk te fotograferen. Ook zijn er allerlei andere combinaties mogelijk,kortom we nemen de tijd om de familie op een mooie manier vast te leggen. Dit kan in mijn thuisstudio of op locatie. Zit U bijvoorbeeld in een vakantiehuisje met de familie dan komen we gewoon naar U toe !

Gezinsfoto’s

De Mooiste Momenten vragen om de Mooiste Foto’s

Een familiefotosessie is een mooi moment om alle leden van de familie te fotograferen. Dit begint meestal met een groepsfoto en daarna is er tijd om iedereen afzonderlijk te fotograferen. Ook zijn er allerlei andere combinaties mogelijk, kortom we nemen de tijd om de familie op een mooie manier vast te leggen. Dit kan in mijn thuisstudio of op locatie. Zit U bijvoorbeeld in een vakantiehuisje met de familie dan komen we gewoon naar U toe !

New Born Fotoshoot

In de eerste 2 weken na de geboorte is het heel bijzonder om een fotoreportage te laten maken van je kindje. We noemen dat een New Born Fotoshoot. De baby’s zijn in deze periode nog erg flexibel en klein en laten zich makkelijk in allerlei poses leggen. We nemen alle tijd om mooie foto’s te maken.

Zwangerschapsfotografie

Een bijzonder moment in je leven. Je bent zwanger van je eerste kindje. Hoe mooi is het om dat moment op een prachtige manier vast te leggen. We nemen in de thuisstudio alle tijd voor jullie om de foto’s te maken die jullie graag willen.